Anders

Schermafbeelding 2021 02 09 om 15.06.27

Voor ons draait alles om verbinding.
De verbinding tussen kunst en publiek, tussen kunst en wetenschap, tussen publiek en publiek… tussen wat niet is en nog kan komen.


Wij geloven in een mooier Gebied-B. En dat we hierin iets voor jou kunnen betekenen. Net als jij voor ons. Hoe? Laten we dat samen uitzoeken.Heb je een vraag, idee of opdracht voor ons? Aarzel niet en zoek ons op. Of laat het weten als wij jou moeten vinden.

Om het te hebben over de structuren die de wereld weliswaar gaande houden, maar niet het beste met haar voor hebben. Hoe kan het anders? Of: hoe kan het wél? Hebben we een keuze? Wat zijn de keuzes? En welke maak je dan?


Wij zijn Anouk Rutten en Karlijn Benthem. Wij zijn Gebied-B gestart in 2012.

Nadat we samenwerkten aan theatervoorstelling ENGel in Amsterdam Zuidoost in opdracht voor (destijds) Toneelgroep Amsterdam.

En sindsdien…..

We zijn bereikbaar op:

Karlijn@gebied-b.nl

Anouk@gebied-b.nl

 

 

 
Gebied B. Foto: Nienke Maat
Inger van Til 

Inger van Til volgde de Pabo aan de Stenden Hogeschool en aansluitend de studie Kunsten, Cultuur en Media aan de Rijksuniversiteit Groningen, die ze afsloot met de Master Kunsteducatie. Met een bak aan ervaring, lef, en positieve energie vult zij Gebied-B aan. Meer weten over Inger?

Bereikbaar via: Inger@gebied-b.nl

Of bezoek haar eigen website Cultuurkracht 
Gebied B. Foto: Nienke Maat
Sara Scholten

Sara Scholten volgde de Docent Theater opleiding aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en verdiepte haar vak bij de Master Kunsteducatie in Groningen.

Sinds 2019 is Sara werkzaam bij Gebied-B als educatiemaker en projectleider. Ze werkte onder andere aan LOOK, Partij voor Hoofdzakelijk Buitenspelen en de Educatiemaakplaats. Meer weten over Sara?

Bereikbaar via: Sara@gebied-b.nl

 
Gebied B. Foto: Nienke Maat

En wie ben jij?
We zijn nieuwsgierig.
We kijken uit naar een ontmoeting.

Wij
werk(t)en
o.a.
voor
en
met